Training

zaal_2Vakbekwaamheid

Het is voor adviseurs steeds belangrijker geworden om de kennis up to date te houden. Om deze reden zijn er steeds meer trainingen en opleidingen die gevolgd moeten worden. Ik ben als docent in te huren via Het Kos Effect, maar werk ook voor verschillende bureaus zoals Dukers en Baelemans, NIBE-SVV, DPA en andere. Ik ben onder andere docent PE-FFP, PE-SEH en Wft en diverse andere kennis opleidingen.

Vaardigheid

Van adviseurs wordt op het gebied van vaardigheden steeds meer gevraagd. Door de toenemende transparantie wordt ook meer gevraagd van het inlevingsvermogen, de empathie, communicatie en andere sociale vaardigheden van medewerkers. Wat voor sommigen heel natuurlijk gaat, is voor anderen lastiger. Ik ben in staat om uitdagingen van mijn cursisten snel te signaleren en hen op open en informele wijze te stimuleren en motiveren hiermee aan de slag te gaan.

Wat voor training het ook is, voor een groep staan is mijn passie en het overbrengen van datgene waarvoor ik gekomen ben is voor mij de uitdaging!