Over Albert Kos

Even voorstellen…

Albert_kleinMijn naam is Albert Kos.

Ik ben al jaren werkzaam in de financiële sector. Eerst bij De Nederlandsche Bank, daarna op de Effecten- en Optiebeurs. Na dit avontuur heb ik vele jaren bij verschillende Rabobanken gewerkt in allerlei rollen, van Beleggingsadviseur, Vermogensbeheerder tot Teamleider van diverse afdelingen.

In de tussentijd heb ik allerlei opleidingen gevolgd, waaronder de FFP-opleiding.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en in 2008 heb ik mijn eigen bedrijf gestart: Het Kos Effect. Ik heb deze carrièreswitch toen gemaakt zonder er ooit een moment spijt van te hebben. Ik ben als een vis in het water en help u en uw team graag om die stappen te maken die nodig zijn om op een hoger plan te komen. Ik heb trainersopleidingen gedaan, ben individuele coaching gaan doen, erkend teamcoach geworden etc

De laatste jaren heb ik veel trainingen verzorgd, medewerkers gecoacht, teambegeleiding  en interim-opdrachten gedaan voor gerenommeerde bedrijven als Rabobank, Welten, Dukers en Baelemans, Hoffelijk, HRD groep, Windesheim, NIBE-SVV, DPA en anderen.
Zowel fysiek, on the job, als ook digitaal.

Maar wat is dat eigenlijk? Het Kos Effect? Natuurlijk is het een knipoog naar mijn achtergrond in de effectenwereld, maar het is vooral datgene wat de opdrachtgever van mij verlangt. Tijdens een training is de aanpak en het Effect weer anders dan wanneer ik medewerkers coach. Ik maak gebruik van verschillende stijlen die aansluiten bij de wens en de behoefte van de medewerkers en opdrachtgever(s).

Ik ga ervoor om het Effect dat u voor ogen heeft te verwezenlijken.

Over mij wordt gezegd dat ik enthousiast ben, de boodschap op humoristische en realistische wijze kan brengen en ook kan overbrengen. Het komt aan, blijft hangen en zorgt voor blijvende verandering of versterking in datgene wat belangrijk is.

Ik praat graag met u over het gewenste Effect op uw afdeling of bij uw bedrijf.